Over Sanne

Mijn roots liggen op het Limburgse platteland van Weert. Daar heb ik samen met mijn zussen een fijne jeugd gehad op de veehouderij van onze ouders. Hard werken, eerlijk handelen en respect voor de natuur; dat waren belangrijke waarden.

Later leerde ik dat hard werken met respect voor het lichaam ook mooie resultaten opleverde in de tennissport. Ik speelde in de top 10 van het Nederlandse jeugdtennis.

Een maatschappelijke betrokkenheid maakte dat ik daarnaast verweven raakte in de Weerter gemeentepolitiek. Ik zat er o.a. enkele jaren in een jongerenraad, presenteerde een maandelijks  live radioprogramma  en liep een halfjaar mee met de toenmalige burgemeester. Ook daarna, in mijn studententijd, kwam ik in besturen en medezeggenschap terecht.

In 2015 studeerde ik af met de master Arbeids- & Organisatie Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben gaan werken als assessmentpsychologe en outplacement begeleider voor Right Management (onderdeel ManpowerGroup). Later als HR Project Manager voor het snelgroeiende Frisse Blikken, waar ik diverse talentontwikkelprogramma’s organiseerde en begeleidde voor grote (soms internationale) organisaties.

Zowel de tennissport als de politiek, mijn studie psychologie, privé gebeurtenissen en het werkende leven hebben me al op jonge leeftijd veel lessen geleerd over menselijke ontwikkeling. Over groeien, vastlopen en herstellend vermogen. Over keuzes maken, motivatie en zelfvertrouwen. En over de samenwerking tussen lichaam en geest. Ik heb in de loop van de tijd een ontzettend sterke drive ontwikkeld om anderen te helpen bij het vergroten van hun zelfinzicht en het benutten van hun potentieel. Ik heb daarin een directe, positieve benadering. Eerlijk, van mens tot mens.

Daarom besloot ik in 2018 dat het tijd werd om mijn eigen coachpraktijk te starten. Met aandacht voor wat er is en met oog voor wat kan zijn, help ik anderen graag naar een vitaal en gelukkig leven.