Coaching & Training

Heb je de persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit van je medewerkers hoog in het vaandel staan en zoek je naar manieren om hier concreet invulling aan te geven in intieme setting? Dan kijk ik graag met je mee. Online of offline.

 

Individuele coaching
Wil je individuele medewerkers graag de persoonlijke aandacht geven die nodig is om verder te komen? Om zichzelf te ontwikkelen of een concreet probleem te overwinnen in werk of privé? Ik coach volgens de principes van de positieve psychologie en het systemisch werk, waarbij het inzetten van de kwaliteiten van het individu centraal staan. Daarvoor kom ik graag op locatie, om meerdere personen op een dag te kunnen zien. Thema’s waarbij ik veelal help, zijn: vitaliteit & energie management, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en  loopbaankeuzes. Voorbeelden:

  • Talentcoaching binnen het 2-jarig traineeship van De Volksbank i.s.m. Frisse Blikken;
  • Coaching op persoonlijke ontwikkeldoelen van de medioren binnen D&B Gedrag;
  • Coaching bootcamp (2-3 sessies per jaar) voor medewerkers van Gemeente Roermond om te sparren over persoonlijke- of werkuitdagingen;
  • Vitality coaching voor medewerkers van Sanofi die uit balans zijn geraakt/ dreigen te raken.

 

Teambuilding 
Wil je met je team aan de slag? Dat kan! Ik verzorg met regelmaat sessies op maat waar onderwerpen aan bod komen die in de dagelijkse praktijk naar de achtergrond verdwijnen, maar die wél van groot belang zijn voor duurzaam & optimaal functioneren. Ik kan bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit, verbinding, persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Ook het begeleiden van team intervisies (waarbij het draait om leren van elkaar) is een mogelijkheid. Voorbeelden van teams die je voorgingen:

  • Een “Feedback Kampvuur-sessie” op de Oerboerderij met Videodock
  • Een Systemische Teamopstelling met Vlieg Diëtisten
  • Een MBTI-training om persoonlijkheidsvoorkeuren te verkennen met het MT van U-center en Team Ambulant van LincnaarZorg.

 

Trainingen
Met name voor de categorie “Young Professionals” verzorg ik met regelmaat trainingen op maat binnen talent- en ontwikkelprogramma’s. Het doel is dan om hen de persoonlijke inzichten en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn voor een kick-start van hun loopbaan. Ook andere doelgroepen die gericht willen werken aan een specifiek thema (o.a. vitaliteit, mindset, persoonlijke effectiviteit) help ik waar mogelijk. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

  • Een interactieve wandeling in de natuur om te leren over fysieke, mentale en emotionele vitaliteit met de Behavior Change Talents, aangevuld met een breathwork-sessie.
  • Driedaagse training Persoonlijk Leiderschap voor de trainees van IJK Software & Services.
  • Eendaagse training “Weg met de Controlfreak” , “Help, ik sta altijd aan” en “Fit.Fitter.Fitst” via trainingsbureau New Heroes aan groepen medewerkers van diverse organisaties.

Heb je vragen? Contact me gerust voor de mogelijkheden.