Events

Ben je op zoek naar een frisse, maar toch impactvolle invulling van een organisatie event? Waarin je medewerkers aangezet worden tot meer zelfbewustzijn of simpelweg een energieboost mogen ontvangen? Kijk dan even hieronder wat ik voor je kan betekenen.

Workshops & Lezingen
Wil je een gave dag of middag organiseren rondom een specifiek thema met een psychologisch tintje? Count me in! In de afgelopen jaren verzorgde ik onder andere:

  • Workshop Werkgeluk op het PIV congres; 
  • Interactieve inhouse sessie rondom het artikel “Alleen sukkels hebben het druk” voor Deloitte;
  • Een inspiratie sessie over veerkracht en authenticiteit voor de Global Trainees van de Rabobank;
  • Aantal workshops in de Week v/d Werkstress voor groepen medewerkers van DAF en Shimano rondom Mindfulness en De Kracht van Positieve Emoties.
  • Een lezing Time Management voor ca. 450 letselschade advocaten tijdens het jaarlijks LSA Symposion in het Grand Hotel Amrâth Kurhuis in Scheveningen (inclusief ademhaling/meditatie).


Dagvoorzitterschap
Heb je de inhoud van je event al verzorgd, maar zoek je nog een enthousiaste dagvoorzitter/presentator om de boel aan elkaar te praten? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zo hoste ik het Women’s Event van RUBIX Group, de live-selectiedag in de sollicitatieprocedure van De Ruimdenkers (Gemeente Utrecht) en presenteerde ik in 2020 Het Februaricongres rondom het thema “Van Stress naar Succes” voor zo’n 250 bezoekers.

Elke situatie vergt zijn eigen aanpak. Heb je het idee dat ik jouw organisatie kan helpen en/of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.