Organisaties

Heb je de persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit van je medewerkers hoog in het vaandel staan en zoek je naar manieren om hier concreet invulling aan te geven? Dan kijk ik graag met je mee. Online of offline.


Individuele coaching

Heb je één of enkele medewerkers die wel een goed gesprek kunnen gebruiken? Om zichzelf verder te ontwikkelen of een concreet probleem te overwinnen? Ik coach volgens de principes van de positieve psychologie, waarbij het inzetten van de kwaliteiten van het individu centraal staan. Thema’s waarbij ik veelal help, zijn: vitaliteit & energie management, persoonlijke-/ talentontwikkeling, loopbaankeuzes, zelfvertrouwen


Workshops & Events

Wil je een gave dag of middag organiseren rondom een specifiek thema met een psychologisch tintje? Count me in! In 2019 verzorgde ik onder andere:


Dagvoorzitterschap
Heb je de inhoud van je event al verzorgd, maar zoek je nog een enthousiaste dagvoorzitter/presentator om de boel aan elkaar te praten? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zo hoste ik in 2019 het Women’s Event van RUBIX Group, de live-selectiedag in de sollicitatieprocedure van De Ruimdenkers (Gemeente Utrecht) en presenteerde ik dit jaar Het Februaricongres rondom het thema “Van Stress naar Succes” voor zo’n 250 bezoekers.


Teamtrainingen

Wil je met je team aan de slag? Dat kan! Gezamenlijk bepalen we de uitdaging van het team of de afdeling en kiezen we een passende aanpak. Ik kan bijdragen aan het verbeteren van de vitaliteit, verbinding en samenwerking. Ook het begeleiden van team intervisies (waarbij het draait om leren van elkaar) is een mogelijkheid.

Elke situatie vergt zijn eigen aanpak. Heb je het idee dat ik jouw organisatie kan helpen en/of wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.