Burnouts bij Millennials – Ontkennen of Aangaan?

Burnouts bij Millennials – Ontkennen of Aangaan?

augustus 10, 2018 Uncategorized 0

Burnouts bij Millennials – Ontkennen of Aangaan?

Het filmpje dat ik hier met jullie deel, is alweer bijna een jaar oud, maar nog steeds super relevant. Het leert in ca. 10 minuten tijd waarom er op dit moment zoveel Millennials (of: young professionals) uitvallen met spanningsklachten. Het zit ‘m o.a. in het maakbaarheidsidee van de toekomst en de neiging om te vergelijken met elkaar, welke gevoed wordt door social media.

Als A&O psychologe, coach (en zelf Millennial!) kan ik de boodschap in dit filmpje alleen maar onderschrijven. Ik zou er zelfs nog tig ’trends’ en redenen aan toe kunnen voegen. Echter, het belangrijkste dat ik er nu over kwijt wil, is dat ik (net als Thijs in dit filmpje) geloof dat een goede begeleiding van startende Millennials ontzettend kan helpen in het veilig integreren in het arbeidsproces. Dé plek waar de Millennial eindelijk kan laten zien wat hij/zij waard is 😉

Ben je benieuwd wat ik hierin voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je bekijken of ik die coach kan zijn die jouw young professionals begeleidt? Preventief of juist om hen op te vangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Universiteit van Nederland – Waarom zitten zoveel Millennials thuis met een burn-out?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *